Van der Zee Idee

Juli/Augustus: Vakantie

Foto: Mariecken uit Nijmegen, gemaakt door Theater in ’t Groen

De maanden juli en augustus staan voor veel mensen in het teken van vakantie. Omdat het gros van mijn klanten daar ook van profiteren, doe ik het ook rustiger aan. Echter heb ik 1 uitzondering, en dat is Theater in ’t Groen met de voorstelling ‘Mariecken uit Nijmegen’. Dat blijft gewoon doorgaan, om miscommunicatie en andere problemen te voorkomen.

De kaartverkoop loopt, en vanaf 2 september mogen wij borden en spandoeken langs de dorpswegen hangen in de gemeente De Bilt. Sponsoren zijn nog op vakantie, daar gaan we nog mee aan de slag.

Wat wel leuk is, is dat rond deze tijd de meeste mensen terug komen van vakantie, en mij alvast gaan mailen met verzoeken en planning overzichten en of dat in mijn agenda past. Een daarvan is BENG met hun informatiebijeenkomsten in het najaar. En ik ga de komenden maanden ook op zoek naar nieuwe opdrachten.

Een ander mooi vooruitzicht, is het Appeltaartconcert, in samenwerking met Stichting Appeltaartconcerten en RegioCultuurCentrum Idea. 3 data in november en december waarop ik dit mag organiseren met een kleine focus op ouderen die lekker in de watten gelegd worden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Van der Zee Idee

Thema door Anders Norén