Van der Zee Idee

Maart: Einde stookseizoen voor BENG! in zicht.

De eerste maanden van het nieuwe jaar, gingen niet zomaar voorbij zonder een paar informatie bijeenkomsten van BENG! en Biltstroom, waarvoor ik evenementen co√∂rdinator ben. Afgelopen week had ik 2 bijeenkomsten voor BENG!, een voor de VvE’s in de gemeente De Bilt, de tweede ging over het beter afstellen van je CV installatie om energie te besparen. Het zijn tenslotte de professionals die mensen op kosten jagen door de installaties (te) hoog in te stellen, waardoor een 2 persoons huishouden het net zo goed af kan met een lagere afstelling. Ook het onbekende van zo’n CV installatie, zorgt ervoor dat mensen uit de buurt van de knoppen blijven.

Het leukste van deze bijeenkomsten is om te zien hoe mensen weer naar huis gaan. Opgelucht, voorzien van nieuwe informatie of een actielijstje wat men moet doen, voordat BENG! het verzoek krijgt om een warmtescan bij de mensen thuis uit te voeren. Meer weten over gemeenschappelijke zonnepanelen? Kijk op www.biltstroom.nl. Meer weten over de mogelijkheden om zelf energiezuiniger te zijn? Kijk op www.beng2030.nl. BENG! organiseert in April nog een bijeenkomst over Slim financieren en 8 mei over Warmtepompen. Dan is het stookseizoen voorbij en starten in het najaar de nieuwe bijeenkomsten.

Een van mijn hoogtepunten komende week is De Bilt in Debat, vorig jaar was mijn vuurdoop als assistente van de debatleider, dit jaar mag ik weer! Wat nog meer in het vat zit?

  • Meerdere informatieavonden bij de bibliotheken van Idea presenteren over de aankomende Belastingaangifte. Een stukje inhoudelijk maar ook technisch (Hoe vraag ik een DigiD aan?)
  • De nieuwe productie ‘Mariecken’ van Theater in ’t Groen voorbereiden als productieleider. Premiere 24 juni 2019. We zoeken nog sponsoren en hulp bij de communicatie.
  • Sponsor van Haringrock, met ‘van Dik Hout’ als afsluiter.
  • Ondersteuning website tijdens lustrumjaar 2019 Utrechtse Golfclub ‘de Pan’
  • en nog wat kleine dingen

Laat een reactie achter

© 2019 Van der Zee Idee

Thema door Anders Norén